online yogafællesskab
Yogaklubben Årshjulet

VELKOMMEN TIL YOGAKLUBBEN ÅRSHJULET

Naturens cyklus findes i ALT, udenfor dig og indeni dig.

Udnyt årtidens energi og få meget mere ro, glæde og overskud

yogaklub til dig der laver yoga derhjemme

Naturens Rytme

Forår, energien stiger, det er tid til nye begyndelser. Vær opmærksom på at du din energi på det som nærer (og ikke dræner) dig? Sommer, energien står på sit højeste, og du er forbundet til din passion. Efterår, det er tid til at give slip og vende opmærksomheden indad. Vinter, alt ligger i dvale, vi sætter tempoet ned. tar´ en tiltrængt pause og er ekstra opmærksomme på egenomsorg.

Naturens cyklus er i alt. Ofte har vi bare alt for travlt til at registrere de små energimæssige justeringer og ender med at brænde ud, fordi vi ikke tager os tid til at lade op.

En Yogapraksis hjemme hos dig selv er den perfekte anledning til at drage ekstra omsorg for dig selv og værne om din energi.

Måske kender du det her…

  Jeg har slet ikke tid til at dyrke yoga

Jeg er altid optaget af at alle andre har det godt, og glemmer tit mig selv

Min krop er alt for stiv til yoga

Jeg har svært ved at motivere mig selv derhjemme

når jeg kommer hjem fra arbejde er jeg færdig, og orker simpelthen ikke mere

Jeg har alt for meget uro, i både krop og sind

Jeg tror ikke at yoga er noget for mig, det kan jeg vist slet ikke finde ud af

Jeg ved bare at jeg trænger til at ta´ mig selv alvorligt, lytte til mig selv, fylde min egen kop for at få mere glæde, energi og overskud.

Så er Yogaklubben Årshjulet lige noget for dig

Her handler Yoga nemlig slet ikke at mestre avancerede stillinger, være super smidig, disciplineret og overskudsagtig med uendelig tid til dybe yogasæt. Nej, det handler om at prioritere små pauser i hverdagen, hvor du trækker vejret dybt og mærker dig selv.  Faktisk er der videoer på bare 5 minutter med små daglige life hacks, tema videoer på ca. 20 minutter og workshops på 1 timer.

Når du er medlem af klubben får du:

... adgang til bibliotek af yogasæt som hele tiden vokser med nye temaer hver eneste måned.

... månedlige temaer, som indeholder yogasæt tilpasset årstidens energi, så du altid kan finde et udvalg af yogasæt til rådighed.

... alt den støtte du skal bruge for at skabe lige præcis den yogapraksis der passer til dig og din krop.

 

I Yogaklubben Årshjulet læner vi os ind i naturens rytme

Livet er cyklisk, og når vi hengiver os til naturens rytme, så får vi helt automatisk meget mere indre ro og mentalt overskud.

Om vinteren ligger frøet under jordens overflade. Energien er indadvendt og eftertænksom. Det kan umiddelbart synes, at alt står stille, men der samles kræfter.

Med forårets komme aktiveres energien, og alt det nye spirer frem, fuld af livskraft og virkelyst.

I løbet af sommeren har vi den mest udvidede energi, og alt står i fuld flor.

Når efteråret står for døren begynder energien igen at dale, det er tid til at give slip og vende opmærksomheden indad.

Naturens rytme med opstigende og udvidende energi i forår og sommer, sammentrækning og nedstigning af energi i efterår og vinter går igen på så mange niveauer. I Årshjulet bruger vi de stille perioder, vores YIN tid til genopladning, så vi får endnu mere saft og kraft.

Årshjulet er for dig, der...

... har besluttet at nu skal det være, du vil i gang med yoga derhjemme. De små, let tilgængelige yogasæt giver en god start, og du finder motivation i fællesskabet fra gruppen.

... har brug for ro, men svært ved finde tid til at prioritere dig selv.

... har ignoreret kroppens signaler alt for længe, og har brug for at ”genetablere” kontakten til kroppen. For eksempel i forbindelse med stress.

... har dyrket yoga tidligere, eller holder pause fra dit almindelige yogahold i en periode, og har brug for at et kærligt puf, for at komme tilbage på yogamåtten.

... går til yoga allerede, men gerne vil supplere med en yogapraksis derhjemme, for at få endnu mere udbytte af din tid på yogamåtten.

... føler at din krop er stiv, har smerter eller ømme led og har brug for en nænsom indføring i yogaens univers, med afsæt i lige præcis din krop. Alle kroppe er forskellige, og du skal IKKE tilpasse din krop til øvelserne, men tilpasse øvelserne til din krop.

... godt kunne bruge lidt mere nærvær, indre ro og mere energi med en meget lille indsats.

Bonus #1

Signaturkurset Meditation Helt Enkelt

Slip stress og tankespind. Meditation er hverken svært, tidskrævende eller forbeholdt folk der kan sidde i lotusstilling. Lær at meditere og find ind til din egen afslappede tilstand.

Incl. manualer, videos og en lækker manual med skridt for skridt anvisninger.

Bonus #2

Signaturkurset 10 Sansefulde Pauser med yoga og olier

Hverdags yogapauser af 15 minutters varighed der booster din livskvalitet. Kurset er samtidig en mini chakrarejse og inspiration til brug af æteriske olier i din yogapraksis.

Incl. Videolektioner om æteriske olier, yogaundervisning og en lækker manual med inspiration til at skabe små sansefulde pauser i hverdagen.

online yoga

Bonus #3

Alle videos fra 5 dages Yin Yoga Challenge

5 Yin Yogapas af 15 minutters varighed, der balancerer De 5 elementer, Vand, Træ, Ild, Jord og Metal, som er knyttet til meridianbaner-, organer- og selvfølgelig Årstiderne.

Få alle mine bedste yoga fif til hjemebrug

Mød din underviser

Jeg har en fortid fra erhvervslivet og et stress kollaps i bagagen. I dag er jeg uddannet stresscoach og en erfaren underviser med eget yoga studio, hvor jeg underviser i Yoga & Meditation.

Jeg ved om nogen hvordan yoga kan forandre dit liv, og hvad konsekvensen er hvis man forsømmer at give sig selv en daglige pause med næring til krop, sind og sjæl.

Kærligst,
Pia

Årshjulet

ÅRSMEDLEM

Betal for 1 år af gangen.

Kr. 2.185,- 

 • Straks adgang til alt materialet i Yoga Årshjulet + nye moduler hver måned
 • Kundalini Yoga Biblioteket og Yin Yoga Biblioteket med yogasæt på max 25 minutter
 • TALKS, inspirerende samtaler om holistisk sundhed med kvinder med noget på hjertet
 • Adgang til 3 online kurser ("10 Sansefulde Pauser med yoga og olier", "Meditation Helt Enkelt" og "5 dages Yin Yoga Challenge" - værdi kr. 2.500,-)
 • Adgang til Yoga Årshjulets fb gruppe med sparing og motivation 
 • NYHED: Frivillige mini-challenges, du kan melde dig af - og på for at styrke fx din motivation, dit mindset, dine daglige rutiner mv.
 • 2 timers Livsforvandling på yogamåtten (værdi 1.200,-)
 • 10 ml. lavendel rollerball fra doterra direkte i postkassen (værdi 199,-)

MÅNEDSMEDLEM

Vær med så længe du har lyst, ingen binding

Kr. 199,-

 • Straks adgang til alt materialet i Yoga Årshjulet + nye moduler hver måned
 • Kundalini Yoga Biblioteket og Yin Yoga Biblioteket med yogasæt på max 25 minutter
 • TALKS, inspirerende samtaler om holistisk sundhed med kvinder med noget på hjertet
 • Adgang til 3 online kurser ("10 Sansefulde Pauser med yoga og olier", "Meditation Helt Enkelt" og "5 dages Yin Yoga Challenge" - værdi kr. 2.500,-)
 • Adgang til Yoga Årshjulets fb gruppe med sparring og motivation 
 • NYHED: Frivillige mini-challenges, du kan melde dig af - og på for at styrke fx din motivation, dit mindset, dine daglige rutiner mv.
Scroll to top