fbpx

Gudeskønne Olier til dig og dine kære

Hvis du vil berige dit hjem eller din wellness business med doTERRA-olier eller overvejer at blive en del af vores voksende team, så tilmeld dig (JOIN & SAVE) herunder.

I vores hjem er doTERRA Æteriske Olier et naturlige alternativ til kemiske og farmaceutiske produkter; de har været en del af vores hjem og familie i flere år. Jeg ELSKER dufte, og blev hurtigt draget af oliernes univers og planternes visdom. Efter at have fordybet mig i faglitteratur om hvordan de rene æteriske olier påvirker sindet og følelserne, er olierne vores vej til en glad og sund familie.

Du har to muligheder. Du kan enten bruge linket til at købe dine doTERRA olier som en wholesale costomer til engrospriser og muligheden for at opbygge en business i fremtiden, hvis du ønsker det.

Du kan også overveje at opbygge en business med doTERRA ved at blive en wellness-advokat. Det tog mig omkring 3 år at samle og opbygge et team - nu er jeg glad for at bruge cirka otte timer om ugen dedikeret til min voksende forretning. Jeg har fået mere flow i mit liv, i min samlede forretning og en chance for at give mere af det, der betyder noget for mig.

Scroll to top