fbpx

Aroma Touch er ren wellness

Forkælelse for krop, sind og sjæl

Aroma Touch Technique® er ikke en massage, men en blid påføring af æteriske olier på ryg og fødder. Teknikken kombinerer berøringen med effekten af de potente olier, til en skøn wellness-oplevelse. De æteriske olier, er nøje udvalgt efter deres specifikke aromatiske egenskaber.

Olierne påføres af fire omgange, med det formål, at:

  1. Berolige dit nervesystem, så du oplever en dyb ro og velbehag
  2. Booste dit immunforsvar, med ren planteessens
  3. bekæmpe inflammation i kroppen, roden til mange smerter
  4. Opkvikkende og løfter dit humør, så du går energifyldt herfra

Duften er en vigtig del af Aroma Touch oplevelsen. Der er en direkte forbindelse mellem din duftesans og din hjernes følelsesmæssige kontrolcenter: det limbiske system. Derfor kan forskellige dufte påvirke din følelsesmæssige tilstand.

Kender du fornemmelsen af at du pludselig mærker en særlig duft, og på et splitsekund bliver sendt tilbage til barndommen. Duften af Appelsin, Lavendel og Kanel kan være knyttet til forskellige oplevelser og følelser. Bergamot bringer f.eks. altid glade minderom min mormors Althea bolsjer, selv her 40 år efter.

Det er grundlæggende menneskelig biologi. Der er en direkte forbindelse mellem duftesansen og din hjernes følelsesmæssige kontrolcenter: Det Limbiske System. Det limbiske system, der kontrollerer humør, hukommelse og følelser.

Bestil din Aroma Touch behandling

Book en wellness pause, der vækker dine sanser

VARRIGHED: 45 minutter
INTRO PRIS: 399,-

Scroll to top