Egenomsorg på yogamåtten

Egenomsorg er hvordan du værner om din energibalance

Egensomsorg på yogamåtten - sådan kickstartede Mette sin yogapraksis

Til en start var Mette lidt forbeholdende for om hun kunne afsætte tid i hverdagen til yoga - det har også vist sig at være en udfordring, på trods af de allerbedste intentioner.

Men som hun siger: ”Der findes ikke noget Quickfix, når jeg vil skabe forandring i både krop og sjæl, det fysiske og det mentale. Det kræver en klokkeklar beslutning om at prioritere tid til mig selv og mine yogarutiner - hver dag.”

Mette er plaget af lymfeødemer efter et kræftforløb.

Derfor kom hun til sin første 1:1 Session med et håb om at få konkret viden om, hvad hun selv kan gøre for at sikre mere flow i kroppen og ro i hovedet.

Sygdommen og de efterfølgende senfølger har nemlig fuldstændig vendt Mettes Liv på hovedet.

Med en karriere som HR chef, arbejdede Mette alt det hun magtede under sygdommen, og da hun blev erklæret rask skruede hun op for de lange arbejdsdage.

En nærliggende strategi, da det eneste man jo ønsker er at vende tilbage til tiden ”før” katastrofen indtraf. Men risikabel, og der gik da også bare 4 måneder før filmen knækkede - både fysisk og mentalt.

Store forandringer i kølvandet på kemo

Hele kræftforløbet har, udover smerterne, også givet kognitive udfordringer pga. stress og kemo – som er en kæmpe udfordring. Så på trods af at Mette lige havde overlevet en livstruende sygdom, måtte hun, for at passe på sig selv, sige sit job op og tilrettelægge en ny tilværelse for sig selv.

Det er selvsagt en svær proces at finde et nyt ståsted i livet. Og her ved jeg at egenomsorg på yogamåtten kan hjælpe, både med de fysiske og mentale udfordringer.

Derfor har jeg tilrettelagt et program, og lavet en lettilgængelig og smuk wellness guide, specifikt til Mette med enkle yogaøvelser og forslag til æteriske olier der beroliger nervesystemet.

”Jeg fornemmede helt klart, at du havde læst op på problemstillingen og så var det bare godt at gennemgå programmet sammen med dig, så jeg kunne blive fortrolig med øvelserne”.

Ta´ lederskab for din fysiske og mentale sundhed

Gør som Mette, ta´ ansvar for hvordan du går og har det. Book en 1:1 session og få en personlig Wellness Guide med egenomsorg tilrettelagt lige præcis dine udfordringer.

Som man siger i Kinesisk medicin (og det gælder i øvrigt i alle livets aspekter):

Where there is flow, there is no pain
Where there is no flow, there is pain

Yoga & Livsstils Transformation

Unikke 1:1 forløb med afsæt i lige præcis dine udfordringer
Scroll to top