fbpx

Foredrag: fra stress kollaps til et liv i balance

foredrag

Foredrag: Fra stressramt til et liv i balance

Stress er stadig tabu.

Selvom at vi har alle haft det inde på livet, enten selv eller en vi holder af. Det tabu vil jeg gerne være med til at bryde i mit foredrag hvor jeg fortæller min historie. Det uhyggelige er nemlig, at grænsen er knivskarp, mellem "at have styr på det" og være i frit fald. Måske er du, eller dine kære, tættere på grænsen end du aner?

I aftes holdt jeg mit foredrag Fra Stressramt, til et liv i balance, for 35 skønne kvinder i Viborg. De var samlet til Nytårskur i foreningen Center for Personlig Udvikling. Foredraget er min personlige fortællingen om min rejse fra succesfuld arkitekt til stress kollaps og tilbage til mig selv.

Mine 3 skridt fri af stress

Fortællingen starter for 5 år siden, da jeg udadtil var en strålende succeshistorie, men indadtil ulykkelig.

Jeg fortæller hudløst ærligt om mine oplevelser og vejen tilbage til mig selv. Der hvor der er overensstemmelse mellem den ydre og den indre verden.

De 3 skridt:

  1. skru ned for alt det som støjer
  2. kom  ned i kroppen og
  3.  åben dit hjerte

Kundalini Yoga er den hurtigste vej til at forbinde krop og sjæl

Foredraget indeholder også min oplevelse med Kundalini yoga og hvorfor netop det er så effektivt til at mærke sig selv. Vi laver en 12 minutters mantra meditation som bl.a. påvirker din indre kemi og lukker op for hverdagsmagien. Din ydre verden er en reflektion af den indre, og når du får ryddet op i din indre skraldespand ser du pludselig på din omverden med meget mere taknemmelighed og kærlighed.

Det er med Mantra Meditation som med sauna. Efter præcis 7 minutter begynder jeg at svede og efter 6-7 minutter begynder folks ansigter at ændre karakter, være mere afspændte og mange med et lille smil på. Enkelte i kredsen minder mig ligefrem om katte der får fløde. Veltilfredse med en aura af lykke. Mantra er fantastisk, dels fordi lyden af mantraet beskæftiger din Monkey Mind, altså den del af hjernen som ustanseligt er på udkik efter emner at gennemtrævle, med et mantra kan du lettere fordybe dig i meditation. Samtidig har mantra også en ren biokemisk effekt på dig. Når du chanter et mantra, rører tungen ved bestemte punkter i ganen. Lige over ganen er din Hypotalemus placeret, og den balanceres ved den lette akupresur og sender signaler rundt til hele dit hormonsystem - All is well. Derfor kan du opleve opstemthed og glæde med mantra meditaiton - Get high on your own supply.

Men, mantra meditation er ikke for alle - I Know.

Du kan ændre din sindstilstand på et split sekund med æteriske olier

Derfor har jeg også mit Duftlaboratorie med, så alle kan mærke hvordan du på et split sekund kan ændre din sindstilstand, blot ved at dufte til en olie.

Jeg elsker genveje. Kundalini Yoga var min genvej ud af hovedet og ned i kroppen og mantrameditation har åbnet mit hjerte, men æteriske olier, det er den hurtigste genvej af dem alle. Alt du skal gøre et at åbne en flaske og dufte til jordens gaver, som går direkte i det limpiske system, direkte i følehjernen.

Vi slutter selvfølgelig foredraget af med et skønt Gongbad, så du på din egen krop kan mærke de hvordan de insisterende lydbølger fører dig på en dyb afspændingsrejse ud i universet.

Send mig en mail og book dit foredrag 

Sat Nam

Scroll to top