fbpx

Gazpacho, smagen af sommer

Sol, sommer & Gazpacho

Den kolde spanske suppe Gazpacho, er god både til hverdag og fest. På skønne sommeraftner på terrassen, i gode venners lag, eller i piknic kurven. Det eneste det kræver er sol, sommer og masser af tomater og kølig hvidvin.

Så let er det:

Alle ingredienserne blendes og suppen hviler i køleskabet, gerne til næste dag.

1 kg tomater af den solmodne slags
½ agurk
1 rød peberfrugt
1-2 fed hvidløg
½ dkl. god jomfru olivenolie
4-5 spsk sherryeddike
salt og peber

Topping:

Risted græskarkærner og fintsnittede peberfrugt og krydderurter

Buen Apetito!

 

Tag mig på Instagram, med din sommer Gazpacho. Hvis du vil tjekke flere af mine opskrifter ud, så er det her nogle af mine egne favoritter Nem og Sund Chokoladekage Gulerodsbrud med et tvistSaftige kager med grøntsagerLækker Vegetar Blomkålscurry

 

Scroll to top