fbpx

Gazpacho, smagen af sommer

gazpacho

Sol, sommer & Gazpacho

Denne suppe er til de lange varme sommerdage. Den slags som aldrig rigtig får en ende og som vi kan nære os ved gennem den mørke tid, som kommer før vi aner.

Den kolde spanske suppe Gazpacho, er god både til hverdag og fest. På skønne sommeraftner på terrassen, i gode venners lag, eller i piknic kurven. Det eneste det kræver er sol, sommer og masser af tomater og kølig hvidvin.

Så let laver du gazpacho:

Alle ingredienserne blendes og suppen hviler i køleskabet, gerne til næste dag.

1 kg tomater af den solmodne slags
½ agurk
1 rød peberfrugt
1-2 fed hvidløg
½ dkl. god jomfru olivenolie
4-5 spsk sherryeddike
salt og peber

Topping:

Risted græskarkærner og fintsnittede peberfrugt og krydderurter

Buen Apetito!

Tag mig på Instagram, med din sommer Gazpacho. Hvis du vil tjekke flere af mine opskrifter ud, så er det her nogle af mine egne favoritter Nem og Sund Chokoladekage Gulerodsbrud med et tvistSaftige kager med grøntsagerLækker Vegetar Blomkålscurry

 

Scroll to top