fbpx

Gong Meditation

Gong

Let Me Gong You To Your Highest Good

Jeg glemmer aldrig første gang jeg fik et Gong bad. Havde aldrig hørt om det da jeg i vinterferien 2016 fik min første Kundalini Yoga time hos Pernille Dybro. Lydfrekvensen skar gennem min krop med sådan en styrke. Jeg kan huske at jeg tænkte at hvis lyden blev bar en my højere ville jeg gå i stykker. Jeg var overvældet og lidt skræmt, men gav slip og blev sendt med katapult ind i min hjerterytme, mit hjerte og min sjæl.

Siden da, er jeg selv uddannet Gong spiller hos den Engelske Kundalini og Gong Master Satjit Singh og en helt ny verden åbnede sig for mig. Det var mindblowing, at mestre samspillet med Gongen. I de år jeg har spillet gong har sanspillet udviklet sig til et punkt hvor jeg mere føler at jeg er et redskab for Gongen, end omvendt..

You do not play the Gong
The Gong plays you

You serve the Gong

Min Gong er kodet med frekvensen af Jupiter

En 28 tommer Jupiter Gong, som vibrerer lydfrekvensen af planeten Jupiter. Lydfrekvenser der vibrer gennem kroppen, healer og fjerner dit indre affald.

Planet Gongs er som Symfoniske Gongs, blot er de tunet til at gengive frekvensen af Sol, Jord, Måne og de øvrige planeter, udregnet efter  Hans Cousto. Planet Gongs resonerer med cosmos, og gengiver "universets mystik" til os.

The Jupiter gong is always ready to play to lead you towards your highest fulfillment and happiness.

Jupiter will open you up, check and affirm the correct journey for your soul. It is a patriarchal force and a tough fearless spiritual teacher, but with faith and grace its tone will expand your spirit with a gentle easy mastery. The symbol Tai Loi meaning  ‘Happiness has arrived’ inscribed on many gongs is never more relevant than with this gong.

Stilhed & Støj

Det er underligt med lyd.

Det er ligesom om at jo mere støj der er omkring os, jo højere råber vi. Eller også bliver vi helt immune for lyden - både den omkring os, men også den lille stemme der visker kærlige ord indeni os.

Der er uendelig meget støj i vores hverdag, også i overført betydning. Støj på linjen. Så det vi nærer og giver energi måske ikke er det vi grundlæggende ønsker.

Lad os, bare en gang imellem, være stille sammen. Så vil du opleve de dybe lag af dig selv, som Gongen løfter sløret for.

Get into your heartbeat
Get into your heart
Get into your soul

Sådan foregår et Gongbad

Vi starter med en kort meditaion inden de blide Gong klange får dit nervesystem til at falde til ro. Du vil føle dig bevæget på et dybere plan – både følelsesmæssigt og sjæleligt. Det er SÅ meget mere end bare en smuk lydoplevelse. Når Gongen vibrerer i rummet, rører nogle fine strenge indeni dig. Du sættes fri til bare at være, mærke og sanse.

Langsomt stiger lydbølgerne og Gongens vibration kan minde om Vesterhavets brusen, når den skyller ind over din krop. Det siges, at Gongen er lyden af universet.

Gongens høje lyde er vildt imponerende, men det er samspillet mellem stilhed og lyd som fascinerer mig mest.

Jeg starter altid Gongen op lige så stille, så du er i tvivl om du kan høre noget. Så skærper du sanserne og lytter ekstra opmærksomt. Jeg varmer Gongen op  lige så stille, til den når et klimaks cirka midt i Gongbadet. Ganske langsomt bringes lyden ned igen, så du efterlades med en følelse af ro, balance og indre fred.

Fokus på stilhed og varierende lydfrekvens fra Gongen, inviterer dig til at rette fokus indad, finde det stille sted inden i dig og lytte til din sjæls hvisken. Stilheden og den bevidste opmærksomhed på lyden fra min Gong vil hjælpe dig til at give slip på det som støjer i dit liv, så du får plads til alt det nye du ønsker dig.

I am here to Gong you
for the highest good
of your highest self

Scroll to top