fbpx

Hvad er Kundalini Yoga?

Randers Yogafestival

Jeg underviser i Kundalini Yoga, efter Yogi Bhajan (den flotte fyr på billedet), og følger altid en fast struktur med dynamiske Asanas, Pranayam, Meditation og Mantra som styrker nervesystemet, balancere hormonsystemet, og stimulere dine energireserver.

I Kundalini yoga arbejder vi med at løfte energien. Kundalini Energien er ifølge denne flere tusind år gamle tradition en skjult energireserve som ligger dvælende i bunden af rygsøjlen. Hvert yogasæt, eller kriya, aktiverer og cirkulerer denne energi og du kan derfor opleve at gå fra en yogatime naturligt "høj" eller opløftet.

Det grundlæggende formål med Kundalini Yoga er, at leve et liv fyldt med glæde, sundhed og sandhed, et liv i takt med din essens. Du er ikke sat her på jorden for at gøre din mindre end du er. Du er kommet her, for at bidrage med dit helt særlige talent.

”The teacher is an analytical sandpaper who scrapes away your attachments, so that your Self can reflect your essence".
sagde Yogi Bhajan.

I min optik er Kundalini yoga den hurtigste metode, til at forene krop, sind og sjæl. Jer oplevede tydeligt fornemmelsen af at komme hjem, da jeg begyndte at dyrke Kundalini Yoga. At vende hjem til sig selv, er for mig meget sigende for denne yogaform, hvor der både er noget for hjerne og hjerte.

Kundalini Yoga forbinder dig til årtusinders visdom og giver dig styrke til, at ændre dine tanker og overbevisninger, vække din indre Kundalini energi, overvinde dit begrænsede ego og forandre dit liv.

”Conquer the Mind, You Conquer the World" er et citat fra Guru Nanak, som virkelig resonerer med mig.

Kundalini Yoga kaldes også The Yoga of Awareness og adskiller sig ret markant fra andre yogaformer (i særdeleshed den yoga du bliver introduceret til i fitnesscentre landet over) ved at inviterer dig til at udforske alle dine dimensioner, din dybde, din natur og dit menneskelige potentiale.

Er du nysgerrig efter at vide mere om Kundalini Yoga, så tjek ind i den gratis facebook gruppe Power Flower Universet, hvor jeg jævnligt deler mine bedste fif, baggrund og inspiration

Bliv del af fællesskabet helt gratis

Scroll to top