fbpx

Jeg gav slip på det hele

Det var d. 7. maj. Jeg ved det, fordi det var fuldmåne. Indtil da, havde jeg brugt al min energi på hvornår og hvordan jeg kunne åbne yogasalen igen efter Corona lukningen. Det slog mig pludseligt, at mine prioriteter var helt forkerte, når det lige pludselig var det vigtigste i verden, at jeg kunne undervise i yoga hjemme i min kælder.

Derfor gav jeg slip på det hele. Mine 3 ugentlige hold, mine faste månedlige gongbade og min online klub. Tro mig, det var ikke let, men jeg kunne mærke at det som jeg elskede, pludselig sugede energien, istedet for at løfte og booste energien.

Gæt hvad der så skete...

Frem til Nymåne, d. 22. maj, var jeg flad. Havde bare brug for at pleje mig selv og give mig selv og min hjerne fri.

Floden af Flow kom ikke langsomt. Den kom buldrende med en strøm af kreativitet og idérigdom. Jeg kastede alle bolde op i luften. Af dem jeg har grebet igen kan nævnes:

- Lancering af mit første online kursus - 10 Sansefulde Pauser, med Yoga og Olier. 

- Ny Yin Yoga uddannelse, studier og praksis. Dette er ikke et farvel til Kundalini Yoga, men et supplement

- Lancering af det vildeste Luksus Wellness & Yoga Retreat i Andalusien til Efteråret

 

Nogle gange må du slippe noget, for at noget nyt kan vokse frem

Det virker, det lover jeg, og det er tid til nye begyndelser. På mandag er det igen er nymåne, så brug lidt tid til at sætte intentionen for den kommende månefase.

- Hvad ønsker du dig mere af? Mere glæde, mere nærvær,  mere kærlighed?

Og sørg så ellers for at få ryddet op og ud, i begrænsende overbevisninger, snærende relationer eller overfyldte skuffer og skabe, - så der er plads alt det nye som venter.

Lad mig, guide dig

Måske er det tid til, at du begynder at prioritere dig selv?

Hvorfor så ikke bruge sommeren på at kiskstarte din yogapraksis derhjemme.

På online forløbet 10 Sansefulde Pauser får du alt hvad du skal bruge til at komme i gang med at lave yoga derhjemme på bare 15 minutter dagligt. Du får straks adgang til alt materialet og kan gennemgå det i det tempo der passer dig.

Og så kan du glæde til dig at få 11 lækre olier fra doterra direkte i din postkasse.

Luksus Retreat i Andalusien

Måske længes du, lige som jeg, efter at rejse ud og opleve nyt. Så har jeg det skønneste tilbud til dig. Kom med til Andalusien hvor vi skal nyde livet, maden, naturen og selvfølgelig masser af lækker blid yoga (for dem som har lyst til det).

Under alle omstændigheder, håber jeg at du føler dig fristet til at læse mere og lade dig inspirere.

Nb. Hvis du er fristet, skal du vide at vi har samlet fede Early Bird Goodies til en samlet værdi af + 2.500,- som du får med, hvis du booker inden d. 1. august.

Scroll to top