Nå dine mål med private yogasessioner
Yogacoaching

YOGA & LIVSSTIL TRANSFORMATION

For dig der er klar til livsforvandling på yogamåtten

Få ro i sindet, balance i kroppen og kontakt til sjælen

Egenomsorg på yogamåtten

Her er overskud af nærvær, ro, varme og hjertelighed. Jeg har indrettet en hyggelig Yoga Hule, med alt hvad du skal bruge for at finde ind til DIN indre stemme og får modet til at ta´ de skridt der skal til for at du kan leve det liv du VIRKELIG ønsker.

Da jeg gik ned med stress kostede det mig ikke bare min karriere, det kostede et år af mit liv. Jeg måtte rykke et år ud af kalenderen hvor jeg ikke kunne lave noget som helst. Det var en dyr pris at betale for ikke at lytte til sin krops signaler og det ønsker jeg ikke for dig.

I Sansefuld Livsforvandling programmet får du mit fulde nærvær. Jeg har selv gået vejen, og har de redskaber der skal til, for at du kan skabe den forandring du ønsker, fysisk, sjæleligt & mentalt.

CASE: Sådan kickstartede Mette sin yogapraksis

med egenomsorg på yogamåtten efter stress og kemo

Kom godt fra start

Alle 1:1 forløb starter med en Intropakke, særligt sammensat til dig og dine udfordringer. Jeg afsætter 2 timer, så vi har tid til en indledende samtale og til gennemgang af din personlige plan. Planen indeholder et program med trin for trin anvisninger til at nå dit mål, herunder det yogaforløb som vi laver sammen til introsessionen og forslag til et mini program som du let kan lave derhjemme.

Intropakken indeholder:

  • Afdækning af mål og fokusområde for både krop, sind & sjæl
  • Yogasæt og meditation, med afsæt i dine ønsker/behov
  • Dyb healende Gong afspænding
  • 10 ml. Rollerball Blend med æteriske olier tilpasset til dit fokusområde
  • En personlige plan for din hjemme praksis
  • 1 måneds gratis medlemskab af Yoga Århsjulet

Første skridt

Hvad end dine udfordringer er fysiske, psykiske, eller stress relaterede starter vi lige der hvor du er. Hvert forløb er unikt og jeg tilrettelægger et program specifikt til dig ud fra de input du giver mig. Du modtager et enkelt spørgeskema inden vores første møde, så jeg er forberedt til at give dig den bedst mulige vejledning.

1 session incl. intropakken

Pris 1.275,-

Opfølgning

Herefter kan du købe et klippekort til 1:1 sessioner á 75 minutters varighed. Temaet for hver session aftales på forhånd. vi kan enten fordybe os i en særlig problemstilling, eller du kan bruge klippekortet som et supplement, eller boost til din egen praksis derhjemme. Du kan bruge dine klip når det passer dig, indenfor 6 måneder fra køb.

5 turs klippekort

Pris 2.875,-
Scroll to top