fbpx

Sund snackbar til madpakken

snackbar

Let & lækker Snackbar til den lille sult?

Vi forsøger at spise så få forarbejdede fødevare som muligt. En ting som ofte sniger sig ned i indkøbskurven er muslibarer til madpakken. Det er slut nu, hvor jeg har fundet denne lille power snackbar. De er super lette at lave og ungerne elsker dem. Indrømmet - det gør jeg også selv. Enten som en lille formiddags hapser efter morgen yoga, eller sidst på eftermiddagen, nå når blodsukker og koncentrationen falder.

Ingridrenserne har jeg altid på lager, ellers tilpasser jeg og bruger hasselnødder istedet for mandler, andre krydderier eller en anden nøddesmør end tahin.

Sunde Snackbar

Blend:
2 bananer
10 friske dadler
2 æg
2 spsk tahin

Tilsæt de tørre ingridienser:
50 gram groft hakkede mandler
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
2½ dl havregryn
2½ dl blandede før og kerner (f.eks. sesamfrø og hel boghvede)
4 spsk sukker (kan sagtens undlades)
1 nip salt

Fyld dejen i en 20 x 20 cm form og bag i 25 minutter ved 175 grader.

Køl af i formen.
Skær dine snackbar i passende stykker og pynt med smeltet god chokolade.

Perfekt til madpakken eller som mellemmåltid. Holder sig frisk i køleskabet en uges tid.

Enjoy!

Mere køkkeninspiration...

Når nu du er i gang, så tjek mine andre opskrifter på lidt sundere lækkerier: Raw Chokolate Brownie, Saftige kager med grøntsager eller hvad med de vildt lækre Bønnekugler

1 Comment

  1. […] Når nu du er i gang, så tjek mine andre opskrifter på lidt sundere lækkerier: Raw Chokolate Brownie, Saftige kager med grøntsager eller sunde sanckbarer til madpakken […]

Comments are closed.

Scroll to top