Store forandringer starter med små skridt

Store forandringer starter med små skridt

Uanset hvor fristende det kan være, så lad være med at lave Nytårsforsæt om store forandringer. Din hjerne er simpelthen ikke gearet til at holde det.

 

Vi laver Nytårsforsæt fulde af entusiasme. Men uden at forstå hjernen, er vi dømt til at fejle.

 

Nytårsforsæt som: Jeg vil træne hver dag eller meditere 30 minutter dagligt eller jeg vil tabe 10 kilo sender straks hjernen i en tilstand af frygt. Det er for langt fra vores hverdag.

 

Sand transformation sker ved SMÅ DAGLIGE løfter, som du ved at du kan overholde - 100%.

 

Når vi laver Nytårsforsæt der er alt for langt væk fra vores nuværende vaner, opfatter hjernen det som en trussel.

 

For eksempel: drik et glas vand hver dag, mediter 5 minutter, vågn op 10 minutter tidligere, lav 15 minutters yoga etc. Det opbygger tillid + fordi forandringerne er små, opfatter hjernen det ikke som en trussel.

 

Fejr dig selv hver gang du overholder aftaler med dig selv. Hold næsen i sporet. Du vil blive overrasket over hvad der kan ske på et par måneder.

 

Store forandringer og sand transformation starter med små skridt. Vores EGO elsker Instant Satisfaction + quick fixes og vil forsøge at modarbejde det. Derfor er det så svært at gøre det vi godt ved er godt for os, og vi havner i selv sabotage.

 

Hvis du er klar til at lave små forandringer + skrue op for egenomsorg med blide yogasæt tilpasset årstidens energi og naturens cyklus, så er Yogaklubben Årshjulet måske noget for dig.

Scroll to top