fbpx

Gør Verdensmålene Nærværende

verdensmål

Hvad betyder Verdensmålene for din hverdag?

Det slog mig pludseligt, mens jeg stod under bruseren.

Til trods for at jeg har arbejdet som arkitekt med store renoveringsprojekter, med mærkbare energireduktion til følge, så er den ene ting som har gjort størst forskel for mig i.f.t verdensmålene, faktisk at partne op med doTERRA.

WHAT?

Ja, det lyder måske underligt, men hør nu:

Co-Sourcing princippet styrker lokalsamfund i verdens udsatte områder

Supply-change management tilrettelagt for at bekæmpe globale fattigdom og skabe nye økonomiske muligheder for landdistrikterne i udviklingslande som Nepal, Somaliland, Madagaskar, Guatemala, Kenya, Madagaskar, Indien, Jamaica og Bulgarien, er grundpillen i doTERRA's forretningsmodel.

Co-Impact Sourcing søger at udvikle langsigtede, gensidigt fordelagtige leverandørpartnerskaber, samtidig med at der skabes bæredygtige job og giver pålidelige indtægter i underudviklede områder. Samtidig er doTERRA forpligtet til etisk behandling af sine leverandører (ikke mindst fair priser).

Co-Impact Sourcing sikre bæredygtige dyrkningsbetingelser og bæredygtig trivsel for landmænd, destillations virksomheder og lokalsamfund.

doTERRA er en stor Amerikansk pengemaskine, ingen tvivl om det men en årlig omsætning på mere end 1 milliard US Dollars.

Men, med hjertet på rette sted og den fornødne power til at ændre på status qvo.

Hjælpe organisationen Healing Hands Foundation finansierer projekter og partnerskaber primært med kvinder, der medfører sociale og økonomiske fremskridt for lokale udsatte familier og samfund.

Kort fortalt bonger doTERRA ud, BIG TIME på 5 ud af de 17 Verdensmål:

 • afskaf fattigdom
 • sundhed & trivsel
 • lighed mellem kønnene
 • ansvarlig forbrug og produktion
 • anstændige jobs og økonomisk vækst
 • partnerskab for handling
verdensmål nr. 1
verdensmål nr. 8
verdensmål nr. 3
verdensmål nr.12
verdensmål nr. 5

Hvad kan du gøre?

Når man dykker ned i verdensmålene kan man let affeje dem som noget der udelukkende relaterer sig til udviklingslandene.

Kunsten ligger i at transformere dem til vores egen hverdag.

Jeg er taknemmelig over at vide at de produkter jeg bruger produceres bæredygtigt (både socialt, økonomisk og energimeæssigt). Men, jeg må være ærlig og sige at mit primære drive i.f.t. de æteriske olier er, at være med til at ændre på status qvo, lige her i vores egen andedam.

Ud med kemi, ind med ren plantealkymi

Da jeg for alvor begyndte at bruge de æteriske olier som hjemmeapotek for hele familien, spredte der sig en stille revolution herhjemme. Parfumerede produkter med et hav af ukente komponenter i både skønhedspleje, rengøring og welness afdelingen blev udskiftet med ren planteessens. For mig har det været en leg at udforske planternes univers, men i høj grad også et spørgsmål om empowerment. Pludselig fandt jeg ud af, at jeg selv var i stand til at finde løsninger på 80% af familiens småskavanker i planteriget.

Æteriske olier er din vej til et mere bæredygtigt hjem, for dig og din familie

Olierne gør mig nærværende i  øjeblikket. De plejer min sjæl og hjælpermig til at leve et bæredygtigt liv. Det er min mission at være med til at udbrede den følelse af empowerment.

 • Har du svært ved at falde til ro om aftenen?
  Lavendel olie dufter skønt og beroliger nervesystemet. Men er også super god mod insektstik og brændsår, for slet ikke at tale om små momenter af selfcare (du kan lave den lækreste bodyscrup så let som ingenting med blot sukker, olie og et par dråber lavendel).
 • Har du sugarcravings sidst på eftermiddagen?
  Peppermint opkvikker hele systemet og sammen med Wild Orange giver den lige det ekstra energi du har brug for sidst på eftermiddagen (i stedet for sukker). Men den er også god til let hovedpine eller i bunden af bruseren i dit morgenbad.
 • Har dine børn svært ved at koncentrere sig om lektierne?
  Lemon skærper dit fokus, så har du et knivskarpt sind så duft til flasken med Lemon. Men du kan også bruge en dråbe i dit vand, eller til rengøring. De tre sammen Lavendel, Peppermint og Lemon er godt for let allergi. Lige om lidt venter pollensæsonen og vi bruger olierne til at lette på Victors symptomer.

Jeg kunne blive ved, men pointen er, at planternes rige har løsninger på (næsten) alle dine udfordringer. Ved at ha´ et lille udvalg af æteriske olier, kan du undgå at fylde dit hjem med uendelige flasker og bøtter med alt muligt, som industrien fortæller dig at du har brug for. Tro mig, jeg har været der selv og føler mig så fri vel vidende at jeg selv har løsningen i mine små  elskede flasker.

Detox din rengøring

æteriske olier

Når først du har ingredienserne, som jeg køber på nettet,
er det overraskende let.

Lav din egen skurepulver:

1 kop baking soda
10 dråber Tea Tree Oil
1 stk. vegetabislk glycerin
½ cup flydende Castiliansk sæbe

Lav din egen Universal Rengørings Spray:

1 kop destilleret hvid eddike
2 kopper destilleret vand
5 dråber Tea Tree Olie
5 dråber Lemon Olie

Vil du med på rejsen?

Er du  nysgerrig på hvordan du kan bruge æteriske olier til en renere og mere bæredygtig hverdag?

Ræk ud efter mig, lad os aftale et telefonmøde, eller læs mere herunder

Scroll to top