fbpx

Yoga for krop og sjæl

Min Mission

- er at give dig inspiration og hverdagsritualer, der hjælper dig med at finde ro og få mere power i hverdagen. Med Yoga, æteriske olier og Power Talks forkæler jeg dine sanser, dit sind, din krop og dit intellekt

Yoga betyder at forene, og handler meget mere om personlig udvikling end hvor smidig du er

Derfor er det eneste som kræves, at du har mod på at vende opmærksomheden indad, så du kan mærke- og ha´ det godt med dig selv.

Undervisningen er altid sammensat så der hver gang er noget for både krop og intellekt.

Kundalini Yoga løfter din energi

Kundalini Yoga er en dynamisk og transformerende yogaform, som åbner for din energireserver. Kombinationen af de dynamiske yogasæt, mantrameditationer og den dybe Gongafspænding giver dig en oplevelse af mere power, energi og magnetisme.

Kundalini Yoga & Gong
Onsdag kl. 19:30-21:00
Pris: 150,-

Yin Yoga

Yin Yoga nærer, stimulerer og smidiggør. De blide rytmiske Yin-pulseringer forbinder dig med åndedrættet, strækker kroppen varm, hydrerer bindevævene og giver mobilitet i leddene. Mens de længere Yin Yoga stræk stimulerer flowet gennem bindevæv, organer og meridianbaner.

Yin Yoga
Tirsdag kl. 07:00-08:00
Tirsdag kl. 17:00-18:00
Pris: 125,-

Drop In

Lige nu kan du komme og prøve hvilket hold, der passer dig bedst. Du er tilmeldt, når du har indbetalt beløbet på mobile pay til 235979 med en besked om navn + hold.

Rum for personlig udvikling

Find ro og få et naturligt energiboost

Glæde, begejstring og gode grin drukner for rigtig mange i hverdagens grå forpligtelser og travle rutiner. Dagene flyver af sted, og det samme gør din energi.

Der har jeg også været.
Stress satte mit gamle liv på pause, og i dag elsker jeg med mit nye liv, hvor karrierejobbet som arkitekt på stor tegnestue er skiftet ud med langsom livsstil og Yoga i byens hyggeliste yogastudie.

Her er din mulighed for at stoppe op, mærke efter og skabe en forandring. Her inviterer jeg dig ind i mit personlige univers med Yin- & Kundalini Yoga, rene æteriske olier og Power Talks. Hver for sig vækker de dine sanser, skaber ro og giver dig et energiboost.

Sammen forkæler de dine sanser, dit sind, din krop og dit intellekt.

Velkommen i Byens Hyggeligste Yogastudie

Her er overskud af nærvær, ro, varme og hjertelighed.

Jeg har indrettet en hyggelig yogahule, med alt hvad du skal bruge. Jeg har lækre uldmåtter, tæpper, pøller mv. men du er også velkommen til at tage dit eget udstyr med.

Kom gerne i god tid, så du kan nå at komme tilstede i rummet inden vi begynder. Du finder indgangen bag om huset, og ned i kælderen.

Mød din underviser

Pia Høyer er livsnyder, Stress Coach, Kundalini- & YIN Yoga Teacher og doTERRA leder, med eget yogastudie siden 2016.

Min mission er at hjælpe dig med at skabe plads til små nærende og Sansefulde Pauser i hverdagen. Stop op, mærk efter og skab den forandring du ønsker dig.

Yoga betyder at forene; Krop & Sjæl

Er du også klar til at skabe et liv i balance med fokus på indre ro, glæde og meget mere power.

Det er mig en ære at kunne guide dig på rejsen.

Kundalini Teacher

Er det noget for mig?

Ja! og i særdeleshed til dig der:

  • har en krop der larmer
  • er påvirket af stress i hverdagen
  • er alt for meget i dit hoved og trænger til at mærke din krop
  • føler dig træt, uoplagt, energiforladt, har humørsvingninger eller søvnbesvær
  • føler at glæden forsvinder, føler dig stresset, eller bare er sådan lidt i ubalance....
caret-down caret-up caret-left caret-right
Christinna

“Tak for DIG Pia. Hvor er du fantastisk. Jeg er virkelig glad for, at jeg fandt modet til at melde mig til. Det var sådan en fed oplevelse. Tvivl aldrig på det du gør, det er virkelig skønt, afslappende og naturligt.”

Hellemai

“Synes det har været super godt yoga kombineret med olierne og jeg er specielt glad for at yogaen var koblet på chakrane.
Det er dejligt med det smukke materiale du har lavet og det er overskueligt. Tak ❤”

Lotte

“Hvor var det en dejlig oplevelse ! Jeg er dybt imponeret over din professionalisme, og din helt fabelagtige stemme! Du guidede os trygt og sikkert igennem alt det nye! I love it!”

Maya

“Jeg vil glæde mig til at komme i gang igen. Det er stærkt vanedannende og jeg elsker at være med. Det har været den bedste beslutning længe for mig. ”

Gitte

“Pia er åbenhjertig og imødekommende. Jeg føler mig tryg i hendes undervisning som både skaber plads til indre ro, udvikling, "mærken efter" og humor.”

Hellemai

Det har været super godt yoga forløb, kombineret med olierne. Jeg var specielt glad for koblingen til chakrasystemet.
Dejligt med det smukke og overskuelige materiale du har lavet. Tak ❤

Scroll to top